My Generation Sucks

Syssy

Syksylista:

Ala käyttää nahkatakkia, saappaita ja kaulahuivia – check
Palaa musiikillisille juurillesi, eli ala kuunnella taas Danko Jonesia, Sweatmastersia, Ramonesia, Au Pairia jne. – check
Käytä sisällä villasukkia – check
Juo teetä joka ilta – check

Elokuun leffalista:

The Legion of the Dead
Friikkisirkus: Vampyyrin oppipoika
Vuohia tuijottavat miehet
Stuntman
One eyed monster
Young love
Kultakuume – Ei se Kummeli, vaan se Chaplin <3 The Kid Kick ass Four lions - Aivan mahtava satiiri terroristeista! Ei mitään pehmeää pikkuilkeilyä, vaan kunnollista mustaa huumoria ja silti niin sympaattiset henkilöt. The notorious Betty Page Masters of horror: pick me up Knowing The Expendables - Nojaa, onhan tätä paljon parempiakin nähty. Turhan paljon käytetty salamaleikkausta, ei oikein ehdi nähdä, että mitä tapahtuu, lähinnä vain tietää, että nyt ammutaan ja nyt räjäytellään. Kyllähän sen silti kerran katsoi. Tesis Ritari siniparta - Ehkä paras Chaplin, mitä olen nähnyt tähän mennessä. Dedales Silent running Last Action Hero Valkoinen nauha - Tästä riittäisi varmasti pohdiskeltavaa useasivuiseen syväanalyysiin ihmisten pahudesta, sodan enteistä ja lasten viattomuudesta, mutta itse pidin elokuvasta eniten sen koruttomasta tavasta kuvata kylän asukkaiden elämää ja salaisuuksia maailmansodan kynnyksellä. Pasila, kausi 1 (uusinta) Fargo Miller's crossing Merirosvoradio - Hyvää musiikkia, kivoja vaatteita ja brittiaksentilla puhuvia charmikkaita miehiä. Mitä muuta elokuva muka vaatii? Crank (uusinta) Tämän ja kirjalistan mukaan voisi luulla, etten tee muuta kuin lue ja katsele elokuvia. Eikun, hetkinen... No, onhan tässä menneinä viikkoina käyty museossa, kerran melkein mentiin Sannan kanssa tanssimaan Klubille, tänään vietin aikaa Katjalla ja Kim & Amalia ovat lusmunneet meillä. Tuota viimeistä ei kyllä ehkä lasketa, koska yhdessä viettämämme aika kulminoituu lähinnä kortinpeluuseen, elokuviin ja hassuihin nettivideoihin. Tykkään syksystä. Vesisateestakin.


Jätä kommentti