My Generation Sucks

Nyt on lokakuu

Olen saanut oravakavereita! Lahjoin ne pähkinöillä. Useampaan otteeseen.

Squirrel

Muutama viikko sitten vietin iltaa entisten TAMK-luokkalaisten kanssa ja oli kyllä ihan huippua. Sitä paitsi sain paikalle oikeita palomiehiä, ihan pillit päällä tulivat autoilla paikalle. Koko episodi siis vain siksi, että kaverin uunin tuuletusaukko tai mikä lie, ei vetänyt ja kun avasin uuninluukun ottaakseni sieltä patonkeja ulos, niin sieltä tuleva savu sitten käynnisti hälyttimen. Eikä sitä hälytintä saanut itse pois päältä (opiskelijasolu, niillä on varmaan joku sopimus palolaitoksen kanssa). Oikein hieno kokemus, en ole ennen nähnyt useampaa palomiestä niin läheltä.

Koko tämä ulos lähteminenhän on oikeastaan ihan karannut käsistä, kun sitten viime viikonloppuna käytiin tyttöjen kanssa tanssimassa Rumassa. Ja lokakuussa olisi pari keikkaakin, mitkä pitäisi käydä katsastamassa. Aika pelottavaa liikkua näin paljon kotoa pois.

Sain työharjoittelupaikan kirjakaupasta. Pääsen kokeilemaan kassaneitinä olemista ja olen hommasta aika innoissani. Innoissani olen myös John Ajvide Lindqvistin Kuinka kuolleita käsitellään -kirjasta. Tai oikeastaan koko kirjailijasta. Aika vähän minulla on lempikirjailijoita, mutta tämä herra lisättäköön sille listalle nyt virallisesti. Ja hänen loputkin teoksensa voisi suomentaa aika nopealla tahdilla, eikös vain? Toinen lähiaikojen hieno kirja oli Enrique Morielien Ajattoman kaupungin varjot, kaunis kuin mikä.

Syyskuun leffat:

Stand
Irreversible (uusinta)
World Trade Center – Vittu mitä paskaa! Voi nyyh ja kyynel kun on rankkaa, ja huomaatko jatkuvasti soivan viulumusiikin? Nyyhkyvasara iskee.
Snake Eyes
Duck Soup – Oikein miellyttävä.
Calamari union – Hyvää suomalaista komediaa.
Gozu
Ghost busters (uusinta)
A Serbian film
Syntinen kääpiö
Visitor Q – Aivan mieletön! Ihan kirjaimellisesti, mutta myös kuvaavasti.
Ghost Busters 2 (uusinta)
Päiväni murmelina
Diktaattori
Coraline
Murder my sweet
Don’t look now
Citizen Kane
Moon – Kaunis.
Happiness of Katakuri
Rambo – On se Rambo kyllä kova jätkä, nyt sen tiedän.
Legion
Mahtavat Ambersonit
I love you, I don’t
Thundercrack!
Rambo 2
Rambo 3
Lord of War (uusinta)
Demons
Rambo 4
Inside
Kuolema saapuu yöllä
Detour
Bride of Frankenstein
House of Frankenstein
Hot Shots 2
Waltz with Bashir – Viitaten sekä tähän että Persepolikseen: animoidut, oikeisiin kokemuksiin perustuvat elokuvat koskettavat paljon helpommin. Johtunee siitä, ettei kuvissa ole silloin näytteleviä henkilöitä ja siksi tilanteet tuntuvat paljon luotettavammilta.
Son of Frankenstein
The Ghost of Frankenstein
Pirates of the Silicon Valley
What ever happened to Baby Jane?
Pirulliset
Zapruder film of Kennedy assassination
Kaulakorun kahleissa
Persepolis
Bronson
Kuulustelu
Dracula – Verevä vainaja
Face off
Requim for a vampire
Seitsemäs manner – Tässä oli sitä jotain.
The Holy Mountain
The Protector – Järjettömän kauniita kuvia siitä, kun pistetään tyyppejä lihoiksi kunfulla.
Machete – Tässä toimintaelokuvassa oli kaikkea sitä, mitä The Expendables laittoi odottamaan, mutta mitä se ei tarjonnut.
Suden aika
Lihaa + verta
Taxi driver
Born to kill
Paholaisen asianajaja
Tahraton mieli (uusinta)

Kuvia.


Jätä kommentti