My Generation Sucks

No niin!

Kyllä, olen hengissä edelleen. Vaikkei se siltä ole tuntunut läheskään joka päivä. Elämäni on ollut työharjoittelun, töiden ja nukkumisen välillä sinkoilevaa zombeilua. Että mikä vitun vapaa-aika, kysyn vaan. Toisaalta tämn viikon jälkeen koulu alkaa olla purkissa ja voin keskittyä töihin.

Työharjoittelussa olen kyllä tykännyt olla, lisäksi olen taas “ihan vahingossa” kerännyt itselleni huikean pinon kesälukemista.

Reilun kuukauden aikana olen onneksi ehtinyt välillä tehdä muutakin kuin olla väsynyt; pääsiäisenä kävimme Matin kanssa mummulassa. Kyseisen reissun aikana sain ensimmäiset kehut salilla käynnistä, tädin mielestä kroppani on selvästi voimakkaamman näköinen. Jee! Haba! Samalla reissulla söimme Matin kanssa kesän ensimmäiset jäätelöt ulkona. Tuli myös todettua, että Pohjanmaa tulvi oikein komeasti, pellot oli ihan veden peitossa.

Sannan kanssa kävimme ihailemassa rockin tahtiin tanssivia miehiä Rock the Ballet -esityksessä. Oli hienoa, vaikka show sisälti hieman vähemmän balettia ja hieman enemmän hunkseja kuin luulimme.

Yhden yön valvoimme Ismon kanssa Niagarassa Cinema Dromen kauhuleffoja katsellen. Lisäksi viime perjantaina kävimme Museoiden yössä katsastamassa Tampereen taidemuseon 80-vuotisjuhlanäyttelyn.

Vappuna juhlimme Ismon ja minun synttäreitä perinteisellä kokoonpanolla ja peinteisellä kaavalla, johon liittyy sauna, ruoka, lautapelit ja huonot jutut. Tällä kertaa pukukoodina oli hassut päähineet. Kuvia tulossa joskus kun on aikaa käydä ne läpi.

Kyllästymisen myötä nenäkoru lähti muuten veke ja tilalle tuli medusa. Tykkään. Ja nyt olen nähnyt lapsuudenidolini Kaija Koon livenä. Hieno täti, vaikka keikka olikin vähän laimea.

Huhtikuun leffat:
An eye for horror
Tropa de elite
The Collector
Tokyo gore police- Huippusekoilua!
The red badge of courage
Marionettien elämästä

Black Swan – Tämä oli niin ennalta-arvattava, lattea ja mukasyvällinen että päähän sattuu. Ahdistusta ei vissiin voi näytellä muuten kuin hengittämällä katkonaisesti ja syvään ja olemalla säikky. Päähenkilön perhetarinakin oli niin stereotyyppinen että oksettaa. Ainoa hyvä puoli tässä oli se, että katsoin leffan Niagarassa, joten en maksanut siitä kuin 5 euroa.

The Killing
I spit on your grave
Devil’s playground
Pieces – Mahtava!
Xtro
Robogeisha – Tää oli kanssa huippusekoilua.
Geishacop
Deadly outlaw rekka
Sweatshop
Vuosi elämästä – Aika raadollinen ja monitasoinen. Tykkäsin.
Vettä elefanteille
Leaving Las Vegas
On the beach – Nyt tulee taas tätä mussutimussutia, mutta kun se kirja on niiiiiiiin paljon ahdistavampi. Vaikkei tääkään huono ollut.
Linnut (uusinta)
Köysi (uusinta)
Psycho (uusinta)
Jackie Brown (uusinta)


Jätä kommentti