My Generation Sucks

Ne harvat vapaa-ajan hetket

Marraskuun toisella viikolla paketoin ensimmäisen joululahjan ja askartelin pakettikortteja. Minä askartelemassa – helvetti jäätyy varmaan kohta.

Isänpäivänä syötin iskälle ja Matille lihapataa ja juustokakkua. Marraskuu 2011 jää historiaan myös sinä kuukautena, jolloin ostin itselleni ensimmäistä kertaa vuosiin farkut. Olin myös kipeä, tätä ei ole sattunut muutamaan vuoteen. Jyväskylässä kävin ihastelemassa Danko Jonesia.

Löysin niin ikään levyhyllystäni Social Distortionin pitkästä aikaa.

Sellainen marraskuu. Oletettavasti unohdin puolet asioista. Ai juu, esim. se fakta, että kun on kahdessa työpaikassa, niin vapaa-aikaa ei ihan oikeasti juuri ole. Ja kun on, sen haluaa köyttää nukkumiseen.

Marraskuun leffat:
Iho jossa elän
Suicide club
Hobo with a shotgun
Class of 76
Hetki lyö
Basket case
Ekusute
CSI, kausi 4
Grayn Anatomia, kaudet 6 & 7
Mysterious skin
The Burning


Jätä kommentti