My Generation Sucks

Joulua ja uudenvuodenaattoa

Koska kaikki aina toivottavat hyvää joulua, niin voin keroa, että oli kyllä ihan huippuhyvä joulu!

Vielä 23. päivä oli töitä, mutta kun sieltä pääsi, niin mielentila siirtyi lomailun puolelle saman tien. En ole mikään kovin kummoinen jouluihminen, mutta tänä vuonna fiilistelin joulua jo monta viikkoa etukäteen, johtuen varmaan juuri siitä viikon lomasta jonka se tullessaan toi.

Aatonaaton iltana Matti ja iskä tulivat Tampereelle. Illalla leivoimme juustokakun ja seuraavana päivänä teimme yhdessä loputkin ruuat. Suurin osa ajasta meni löhöilyyn, YouTube-videoiden katselemiseen (“hei, ooksä nähny sen kun…”) ja musiikin kuunteluun. Illalla katsottiin elokuva (Tropa De Elite), saunottiin ja avattiin lahjat.
Ulos poistuttiin vain sen verran, että käytiin ruokkimassa Kimin kissat. Vettä tuli koko aattopäivän kaatamalla, joten ei oikein huvittanut lähteä nauttimaan ulkoilmasta.

Joulupäivänä lähdettiin Jyväskylään ja olin äidillä yötä. Toisena joulupäivänä matkattiin mummulaan. Mummulle vietiin lahjaksi uusi kiuas ja sitä piti sitten tietenkin testata heti. Koska mummu oli ollut aaton Oulussa, oli joulukuusi koristelematta ja pääsin koristelemaan kuusen ensimmäistä kertaa yli kymmeneen vuoteen. Olihan se ihan kivaa, mutta sain niistä neulasista pieniä arpia käsiini.

Perjantaina ajettiin hirvittävän huonossa ajokelissä takaisin Jyväskylään, mistä hyppäsin Tampereelle vievään junaan. Ehdin sitten löhötä muutaman päivän kotonakin ennen töihin paluuta.

31.1. meille tuli tuttu sekalainen seurakunta (LauraHenkka, MinnaMatti, JaniSaara, OonaJukka, Riikka kera Jennin ja Mika) pelaamaan lautapelejä, syöpöttelemään ja katsomaan ilotulituksia ikkunasta.


Jätä kommentti