My Generation Sucks

Sekoitettuna 2013 ja 2014

Mennyt vuosi 2013 alkoi ihan hirvittävän huonona, mutta nyt kun sitä miettii kokonaisuutena, niin eihän se hullumpi vuosi ollutkaan.

Aloitin uudessa työpaikassa, jossa pätkäsopimuksista huolimatta olen ainakin ensi syksyyn saakka. Mikä parasta, viihdyn hommissani melkein yhtä hyvin kuin kirjastolla, iso syy tietenkin hyvällä työilmapiirillä.

Reissasin Wieniin ja Lontooseen, molemmat matkat olivat huippuja, etenkin hyvän seuran vuoksi. Kokonaisuutena tuli tehtyä lähinnä sitä mitä aina ennenkin; katsottua leffoja (202 kappaletta) ja luettua kirjoja (106 kappaletta). Kaiken kivan keskellä silti parhaimmat hetket ovat loppujen lopuksi monesti olleet niitä, kun ystävien kanssa on vain lojuttu jossain (sohvalla, mökin pihassa) ja löpisty tai oltu vain hiljaa.

Näin alkuvuonna olen ollut ahkera ja kultturelli kuin mikä; tammikuun aikana olen ehtinyt käydä katsomassa Medeiaa Klubilla, The Heartburnsia Lutakossa ja komediateatteria (Klassikot lavalla) Kulttuuriravintola Kivessä.

Tämä viikko on mennyt sitten sairaslomalla kotona lähinnä lukien, koska viimekeväinen tuttavani jännetupen tulehdus tuli jålleen vierailulle. Vaarallista on toimistotyöläisen elämä.

Olen iloinnut suunnattomasti siitä, että pitkän, pimeän ja tympeän mukatalven jälkeen koitti vihdoin oikea talvi pakkasineen ja lumineen! Sen kunniaksi olen jopa jaksanut kaivaa kameran esiin ja marssia ulos usempaan otteeseen.


Jätä kommentti