My Generation Sucks

Liikutaan taas ja lauletaan taas

Ai miten on vuosi 2014 mennyt?

No, helmikuussa kävin mummulassa opettamassa mummulle sähköpostin käyttöä (nyt lähettelemme toisillemme sähköisiä kirjeitä). Samalla reissulla juoksin saunasta hankeen pyörimään mummun ja Ismon nauraessa vieressä.

8553

Tällä reissulla oli koko talven ainoa epätoivoinen hiihtoyritys, sillä loskaisen talven vuoksi en ehtinyt käytellä suksiani sen enempää.

8555

Maaliskuussa olin pelottavien asioiden äärellä, kun Lauralle ja Henkalle syntyi pieni tyttö, jota mentiin jo sairaalaan ihmettelemään. Nyt on siis saavutettu se ikä, kun lähipiiriin alkaa putkahdella ihmisenalkuja.

Huhtikuussa kävin uudestan mummulassa, nyt Matin ja Eeron kanssa.

8606

8599

Huhtikuussa juhlittiin tuttuun tapaan myös meidän synttäreitä, nyt teemana oli “tule sellaisena kuin et ole”. Jotenkin joukkoon oli eksynyt monta konservatiivia… itsehän edustin likaisena hippinä.

8972

Toukokuun kolme viimeistä viikkoa olin kesälomalla. Kertoo jotain tekemieni pätkien määrästä, että 27-vuotiaana minulla oli ensimmäistä kertaa elämässäni palkallista lomaa. Lomalla teimme jo esitellyn Amsterdam-reissun ja lusmusin mummulassa. Onneksi juuri sille viikolle osui helleviikko. Mummun kanssa kävimme parina iltana uimassa. Normaalisti en koskaan ole toukokuussa mummulassa, joten oli jännää nähdä sekin vaihe keväästä siellä.

8967

Lomalta palattuani minut siirretiin vuokrafirman kirjoilta ihan talon omille kirjoille ja nyt on sopimus maaliskuun loppuun saakka. Eli saa hengitellä sen asian puolesta rauhassa. Kevät oli töissä hirmuisen kiireistä ja stressaavaa aikaa, mutta nyt kesällä on taas ollut oikeasti kiva olla, kun on tarpeeksi ihmisiä tekemässä.

9059

9049

Kesäkuussa vierailimme Ismon kanssa Ernon ja LIisan luona pitkästä aikaa. Kevät oli tullut Valkeakoskellekin, ja sain mm. pitää sylissäni tipuja, ruokkia pupuja, hämmästellä kalkkunoita, syödä raparperipiirakkaa ja auttaa nyppimään nokkossämpylöitä varten kuivia nokkosenlehtiä. Oli huisin kiva ilta.

9038

9019

9068

Kesäkuussa vietettiin Oonan synttäreitä Ismon ja OonaJukan kanssa iskän mökillä. Grillailua, lautapelejä ja saunomista, toimiva resepti aina. Sama meininki oli myös juhannuksena, mutta silloin meiningeissä oli Ismon ja minun lisäkseni mukana MinnaMatti, SuviTimo ja Sanna.

9073

Ismon kanssa kävimme myös eräänä lauantaina Helsingissä katsomassa Charlie Chaplin -valokuvanäyttelyn. Samalla reissulla tuli tutustuttua myös Suomen kansallismuseoon. On jokseenkin huvittavaa, kuinka paljon ulkomailla kiertää museoita, vaikka kotimaassakin olisi paljon nähtävää.

9166

9084

Tänä iikonloppuna Sanna saapui vieraaksi. Lauantaina minä, Ismo ja Sanna ajelimme Ruovedelle Helvetinjärven kansallispuistoon. Kävelimme 4 kilometrin lyhytlenkin nimeltä Helvetistä itään Helvetinkolulle ihmettelemään maisemia. Puolessa välissä pysähdyimme päivätuvalle syömään eväitä.

9155

9157

9126

Kannattaa ihmeessä käydä, koska kyseessä ei tosiaankaan ole mikään valtava patikkalenkki, johon pitäisi varustautua sen kummemmin. Itse asiassa reitti on lyhyempi kuin tavalliset lenkkeilyreittini täällä lähiössä, mutta maisemat on kyllä rutkasti paremmat! Pitäisi useammin keksiä näitä vähän vaihtoehtoisia tapoja viettää vapaa-aikaa. Ei niin, ettäkö leffojen katselussa tai kirjojen lukemisessa olisi yhtään mitään vikaa, mutta vaihtelu virkistää!

9116

9097

9146

Enemmän kuvia.

Elossa siis ollaan!


Jätä kommentti