My Generation Sucks

Kesäkesä! (meni jo)

Vietin kesää kovalla tohinalla töiden ohessa.

Mökkeliyä on harjoitettu sekä iskän mökillä että Lohjalla Lauran porukoiden luona saaressa. Iskän mökillä pääsin pitkästä aikaa uimaan sateessa.

Lohjan reissun puitteissa kävimme myös Tytyrin kaivosmuseossa 80 metrin syvyydessä. Oli jännää, kosteaa ja kylmää. Lopuksi vielä päätettiin Ismon ja Henkan kanssa nousta takaisin ylös rappusia pitkin. Tuli hiki.

Yhtenä tavallisena arkipäivänä sain Katjalta ehkä maailman söpöimmän yllärilahjan postitse:

Kettulaukku! Se on ihana ja herätän sitä käyttäessäni kateutta monissa. Iso kiitos vielä kerran Katjalle, kun keksi tällaisen yllärin laittaa <3 25.7. juhilittiin Minnan synttäreitä ja 26. päivä oli sitten meikän polttarit. Aamupäivällä Minna haki minut piknikille Hervannan puistoon (määränpään selvtin morseaakkosista). 8040

8047
Oona oli järjestänyt helikopterinkin, koska olin siitä puhunut.

Piknikin jälkeen suoritin muutamia tehtäviä (etsin mm. kunnon vaimon ohjekirjoja) ja sitten käytiin sylmässä kakkua kaupungissa. Tämän jälkeen ajeltiin tunnin verran Teiskon peräkylille. Olin ihan pihalla, että minne ollaan menossa, mutta perillepäästyä olin kyllä ihan tohkeissani. Tytöt olivat vuokranneet illaksi meille aivan huippuhienon mökin, johon kuului savusauna ja tietenkin järvi oli ihan vieressä. Grillattiin, saunottiin ja juoruiltiin loppuilta.

201659

1907002

2124232

Tykkäsin ihan hirmuisesti, päivä oli aivan huippu! Tykkään suht rauhallisesta meiningistä, joten hyvä ruoka ja päivä kavereiden seurassa on minun käsiitykseni mainioista polttareista. Koko polttarijutussa – ja vähän häissäkin – hämmensi se, etten ole koskaan suonut noille asioille hirmuisesti ajatuksia. Ne eivät siis ole olleet elämässäni mitenkään tärkeällä listalla. On vähän sellainen olo olo, että “hups, mustahan tuli rouva”.

Ennen häitä (joista tulee oma postaus joskus) pyörähdettiin myös Porissa Ismon ja OonaJukan kanssa. Käytiin katsomassa vuoden 2013 luontovalokuvakilpailun otoksia ja sitten mentiin Yyteriin. Muut lojuivat auringossa ja paloivat, minä kävin meressä uimassa. Viikonloppua ennen maistraattiin menoa vietin iskän ja Matin kanssa mökillä aikaa. Saunoin keskellä yötä ja kävin uimassa (varmaan viimeistä kertaa tänä kesänä) monta kertaa. Siitä on aikaa, kun olen uinut pimeällä järvessä joutsenten huutaessa jossain vastarannalla.

Kesä on ohi, tervetuloa syksy!


Jätä kommentti